Kijk bij contact voor beschikbaarheden

"Laat u professioneel begeleiden"

Universitair geschoolde trainer

Wat bieden wij

Personal Training aan Huis

Als personal trainer stel ik alles in het werk om 'uw doelstelling' zo goed en realistisch mogelijk te bereiken. Mijn jarenlange ervaring en theoretische achtergrond helpen mij in dit streven. Daar waar jij afhaakt, sta ik klaar om jou te blijven motiveren en te inspireren. Professionele begeleiding in een aangename sfeer".


Persoonlijke begeleiding

Heeft u zelf niet de nodige energie om na een drukke werkdag te sporten? Wenst u de dag te starten met een goede work-out? Geen nood! Op een vooraf besproken tijdstip verplaats ik me naar uw locatie om u professioneel en top te begeleiden!  De trainingen worden steeds opgesteld op basis van uw doelstelling!

 

Materiaal

U hoeft zelf niet over materialen te beschikken. Alles wordt door mij, in functie van de geplande training, meegebracht. Het enige wat u nodig heeft, naast een kleine ruimte van 10 vierkante meter, zijn enthousiasme, energie en wil. En zelfs als deze laatste ontbreken, sta ik steeds als motivator voor je klaar !


Uw doelstelling, mijn uitdaging

Gedurende 1u train ik u op fysiek vlak volledig in functie van uw doelstelling! Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw medische achtergrond, leeftijd, sporthistoriek en voorkeuren.